Buurtnetwerk Bunde is op zoek naar JOU!

Wij zoeken:

Een enthousiaste en betrokken bewoner van Bunde die een oplettend oog heeft voor de (verkeers)veiligheid van alle bewoners!

Of je nu wandelt, fietst of autorijdt; of je nu jong of oud bent: Buurtnetwerk Bunde is van mening dat je, je veilig moet kunnen voortbewegen door ons prachtige Bunde.

En dat geldt ook tijdens wegwerkzaamheden of verbouwingen.

Waar zijn we precies naar op zoek?

Buurtnetwerk Bunde bestaat uit diverse inwoners van Bunde (op dit moment 10) die allemaal meewerken aan de leefbaarheid van Bunde in de meest brede zin van het woord.

Voor elk van onze projecten hebben we bij voorkeur 2 of 3 leden die zich voor een bepaald onderwerp inzetten. Een van de reeds bestaande projecten gaat over alles wat met wegen, fietspaden, verlichting, stoepen, speeltuinen, wegwerkzaamheden en verkeer te maken heeft. Dit project heeft reeds een zéér actieve en ervaren kartrekker.
Voor dit project is er op dit moment plaats voor één of twee nieuw leden.

Wat doet een lid van het Buurtnetwerk?

Het Buurtnetwerk lid van dit project bezoekt informatieavonden over verkeersprojecten, spreekt met ambtenaren van de gemeente, met bewoners en adviseert de gemeente en het Buurtnetwerk over de lopende zaken in Bunde. Je doet dit niet alleen maar altijd met nog minimaal één ander Buurtnetwerk lid die hetzelfde onderwerp in de portefeuille heeft. Je hoeft ook niet alle bijeenkomsten te bezoeken maar doet dit i.o.m. elkaar. Tijdsinvestering is ongeveer 4-6 uur per maand.

We verwachten wel dat je de vergaderingen van het Buurtnetwerk bezoekt (5x 2 uur per jaar) om verslag te doen van de vorderingen en om mee te denken met de andere projecten.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen en wil je meehelpen om Bunde nog mooier en veiliger te maken? Of wil je eerst een keer een vergadering bijwonen?

Mail dan met: buurtnetwerk.bunde@gmail.com  
of neem contact op met de kartrekker van dit project: Guido Frissen (guidofrissen@home.nl).

De eerstvolgende vergadering is op: 17 april, 20-22 uur.

Voor meer informatie over BNW Bunde, zie ons jaarverslag 2017 of 2018

Website: https://buurtnetwerkbunde.nl
Of volg ons op www.facebook.com/buurtnetwerkbunde


Plaats een reactie